Spoznajte predavatelje

Ana Antunićević

Consilium, pravno svetovanje, Ana Antunićević s.p.

Predavanje:
Obdelava osebnih podatkov - v praksi

Petek, 12.06.2020
11:00 - 11:30
O predavanju
 

Ana Antunićević, mag. prav., je pravna svetovalka in ustanoviteljica podjetja Consilium pravno svetovanje (www.consilium.si), v okviru katerega se osredotoča na optimizacijo podjetij preko pravnega svetovanja. Njena temeljna področja so: varstvo osebnih podatkov, kadri in interna regulacija, pogodbena razmerja in intelektualna lastnina. Pri svojem delu se osredotoča na preventivna ravnanja in zagotavljanje celostnih in učinkovitih rešitev.

Bojan Ždrnja

INFIGO IS d.o.o.

Predavanje:
Penetration testing IoT devices

Petek, 12.06.2020
09:00 - 09:30
O predavanju
 

Bojan is the Chief Technical Officer at INFIGO IS, a security company based in Croatia (and recently UAE). He also leads the penetration testing team in INFIGO.
Bojan graduated in 1998 at the Faculty of Electrical Engineering and Computing, University of Zagreb, and holds B.S in Engineering, with specialization in computer sciences.
Couple of years after graduation Bojan moved to New Zealand for 5 years where he worked as a Security Officer at the University of Auckland, which is the biggest university in New Zealand.
Bojan is very passionate about security - network, web, mobile, IoT - you name it, he wants to break it, if possible. He is a regular speaker at conferences in the region and also used to write a lot for local IT magazines about security.
Bojan hold numerous certifications, including GCIA, GCIH, GWAPT, GXPN, GMOB, GMON, GREM, GCFA as well as CISSP.
Bojan is also a senior SANS Internet Storm Center handler and, when time permits, he publishes diaries about various exotic security issues that he encounters during security assessments, or about analyzed attacks and malware.

Branko Miličević

SIQ Ljubljana

Predavanje:
Stanje informacijske varnosti 2015-2019 s predstavitvijo kritičnih ranljivosti v organizacijah

Petek, 12.06.2020
09:30 - 10:00
O predavanju
 

Branko Miličević je diplomiral s področja informacijske varnosti na Fakulteti za varnostne vede z diplomskim delom o varnosti finančnih mobilnih aplikacij. Ima široko tehnično znanje na področju kibernetske varnosti, ki ga dokazuje z opravljenimi certifikati ISACA CSX, CREST CPSA in RPT ter OSCP. Na SIQ Ljubljana tako izvaja najzahtevnejše varnostne preglede, kjer se dodatno posveča raziskovanju ranljivosti v spletnih in mobilnih aplikacijah, pisanju exploitov in vzvratnem inženirstvu zlonamerne kode.

Gorazd Božič

SI-CERT

Predavanje:
3 glavni hekerski napadi v času COVID-19

Petek, 12.06.2020
11:30 - 12:00
O predavanju
 

Gorazd Božič je vodja nacionalnega odzivnega centra za omrežne incidente SI-CERT (Slovenian Computer Emergency Response Team). Odzivni center SI-CERT v okviru javnega zavoda Arnes od leta 1995 dalje preiskuje vdore v računalnike, okužbe z računalniškimi virusi in pomaga uporabnikom pri raznovrstnih drugih zlorabah na internetu, tudi preko programa ozaveščanja varninainternetu.si. Med letoma 2000 in 2008 je Gorazd Božič predsedoval evropski skupini odzivnih centrov TF-CSIRT in je predstavnik Slovenije v upravnem odboru Evropske agencije za omrežno in informacijsko varnost ENISA.

Miha Jurgec

LANCom d.o.o.

Predavanje:
SIEM in PAM - pomoč pri izboljšanju informacijske varnosti

Petek, 12.06.2020
10:00 - 10:30
O predavanju
 

Uroš Žohar

INTERA d.o.o.

Predavanje:
Zagotovite si varnost "mehkih" podatkov s sistemom CRM

Petek, 12.06.2020
10:30 - 11:00
O predavanju
 

Uroš je svetovalec za CRM v podjetju Intera. Meni, da sta ključna dejavnika za uspeh vsakega podjetja dva: odlično poznavanje kupcev in jasno definiran prodajni proces. Svoje široko tehnično in strokovno znanje najraje prenaša v prakso. Po številnih uspešno izvedenih projektih vpeljave v podjetja različnih panog se je danes pripravljen spoprijeti z izzivi vsakega podjetja.

25.5.2022, Ljubljana

Za udeležence je dogodek BREZPLAČEN!

Dogodek je BREZPLAČEN za vse končne uporabnike,
ki niso ponudniki IKT ali pravnih ali arhivskih storitev za podjetja in imajo vsaj 5 zaposlenih v oddelku informatike.

Srebrni sponzorji

Bronasti sponzorji

Sponzor tehnologije

Medijski sponzorji

Obveščamo vas, da so bili naši pogoji poslovanja posodobljeni.
Sprememba se nanaša na člen »Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja«. Zaradi nepredvidenih dogodkov, kot je tudi trenutna epidemija koronavirusa, si pridržujemo pravico, da posamezna izobraževanja odpovemo ali spremenimo termin oz. način izvedbe (online izvedba).

Odpoved ali sprememba dogodka s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov oz. načina izvedbe (namesto osebne izvedbe dogodka, izvedba dogodka preko spleta ali na drug način, pri čemer se ključna vsebina in obseg dogodka ne spreminjata oziroma se prilagodita glede na spremembo, npr. zamenjava predavatelja, prilagoditev urnika ipd., vendar se ohrani enakovredna kakovost izvedenega dogodka). Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja oz. takoj, ko prejme novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo/odpoved. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve. V primeru spremembe načina izvedbe ostanejo plačila v veljavi, v primeru spremembe termina pa ima udeleženec možnost odpovedati udeležbo iz utemeljenih razlogov po določbi Odpoved s strani udeleženca ali pa se odjaviti na način v rokih, ki jih predvideva določba Odjava udeleženca. 

Celotni pogoji poslovanja so dostopni tukaj: https://poslovanje.pogoji.si/tos/29xyi0o

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.